duminică, 24 iulie 2016

Utilaje agricole si combine agricole pe Imperator

Acum este mult mai usor sa ai acces la combine agricole second hand, fiind un adevarat avantaj pentru cei care opereaza in zonele rurale. Pe imperator.ro ai la dispozitie o multime de oferte din aceasta categorie, iar datorita criteriilor disponibile ce pot fi selectate, in doar cateva momente iti vor fi afisate doar cele mai semnificative anunturi, care indeplinesc cerintele dorite. Pentru agricultori este clar ca achizitia unor combine agricole second hand este esentiala si oricine va cauta pretul cel mai bune si mai avantajos.

In plus, romanii nu dispun de mii de hectare pe care sa cultive diferite produse, astfel ca o combina second hand este bine venita, intrucat acestea asigura nevoile tuturor, iar preturile sunt mult mai accesibile decat ale unor masinarii de acest tip noi. Cu toate ca exista si credite speciale pentru fermieri, ce pot fi obtinute prin conditii mai putin stricte, dar si fonduri venite de la Uniunea Europeana, birocratia specifica tarii noastre ii pune multi pe fuga si aleg sa se orienteze catre combine second hand.

Datorita faptului ca acestea nu sunt noi, preturile sunt mult mai mici, in timp ce o combina agricola noua depaseste 100.000 de euro, la care se adauga si TVA, inca aproape 20.000 de euro. Aceasta suma nu este accesibila oricui, asttfel ca utilajele second hand sunt o afacere mai buna. In schimb, agricultorii isi asuma un risc, intrucat acestea se pot defecta oricand, si nu dispun de garanatie, astfel ca orice reparatie va trebui suportata din propriul buzunar. Cu toate acestea, multi sunt dispusi sa isi asume acest risc, in special cand stiu ca pe Imperator gasesc combine agricole second hand la jumatate de pret.

Nu te costa nimic sa adaugi un anunt pe Imperator, toate fiind gratuite, insa poti plati pentru promovare astfel incat sa ai sanse mai mari sa iti vinzi produsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu