luni, 25 iulie 2016

Ce costuri avem pentru colantari masini?

Oricine isi doreste ca autoturismul personal sa se remarce fata de toate celelalte din parcare, iar o solutie grozava in acest sens este reprezentata de colantari. Aceasta optiune este luata in calcul si de firmele care dispun de o flota de masini, care poate fi personalizata cu usurinta si costuri minime, pentru a face publicitate prin oras.

Specialistii domeniului

La Colantari Design ai parte de o echipa cu experienta, pregatita sa ofere cele mai bune servicii, indiferent de complexitatea cazului prezentat. Acestia se folosesc doar de materiale de calitate, care asigura o serie de avantaje, totul la preturi foarte avantajoase. Colantarile auto reprezinta o modalitate foarte rapida si usor de pus in practica pentru a ajuta la crearea unui brand puternic, dar si pentru a pregati autoturisme grozave pentru soferi. Cei din urma au la dispozitie numeroase modele din care pot alege, fie pot veni cu propriile idei care sa fie puse in practica.

Pentru costuri colantari masini este nevoie de furnizarea unor detalii despre autoturism, insa cu siguranta ca aceasta modalitate este mult mai accesibila din punct de vedere financiar decat vopsirea si implica mai putin disconfort. Intotdeauna se vor gasi solutii pentru toate buzunarele, astfel ca sunt disponibile mai multe variante de colantare.

Colantare totala, partiala sau cutterare

Aceasta presupune ca intregul autoturism sa fie acoperit cu o folie a carei grosime variaza in functie de preferinte si care reda o imagine variata, conform cerintelor clientilor. Colantarea partiala este folosita adesea de firmele care nu au nevoie ca intregul autoturism sa fie acoperit cu autocolant, ci este suficienta aplicarea unor imagini pe portiere sau capota.


Prin cutterare se ataseaza cu usurinta informatii despre o companie, referitoare la date de contact, promotii, logo sau oricare alta informatie ce poate fi folositoare pentru clienti. Pentru mai multe informatii despre costuri colantari masini trebuie sa se cunoasca cateva detalii despre proiectul dorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu