joi, 21 iulie 2016

Camere spion de diferite forme, cu diverse avantaje

O data cu avansarea tehnologica, frecvent se gasesc noi solutii pentru fiecare problema. Astfel, cei care doresc sa isi pazeasca locuinta au la indemana mai multe posibilitati prin care pot face acest lucru, ca alternativa la camerele de supraveghere obisnuite, de care musafirii nepoftiti par a nu fi deranjati.

Fiind vizibile, camerele clasice pot fi evitate cu usurinta, chiar daca ele par a fi orientate catre puncte strategice ale unei locuinte, intrucat hotii sunt din ce in ce mai ingeniosi, iar dupa ce studiaza bine terenul, se adapteaza astfel incat sa nu poata fi depistati. In schimb, cu ajutorul unor camere spion montate in diferite puncte ale locuintei, dar si in exterior, nimeni nu va banui ca zona este supravegheata video, iar imaginile se salveaza automat pe un hard disk.

Diferite forme

Aceste camere spion se pot prezenta in forme variate, adaptate dupa perimetrul in care se doreste a fi instalate, de la ursuleti de plus, pixuri, lampi, becuri, tablouri si multe altele, pentru interior, la detectoare de fum, sisteme de iluminat, pantofi sau diferite obiecte care se pot gasi in apropierea unei case.

Avantaje


Poate cel mai mare avantaj al acestor dispozitive este faptul ca nu pot fi detectate de catre cei din jur, iar prin acest mod se poate identifica activitatea defectuoasa a acestora. De asemenea, camerele se imbunatatesc de la un an la altul, astfel ca pot filma la o rezolutie mai buna, pentru ca imaginile sa fie cat mai clare, dar sunt capabile sa ruleze mai mult timp fara a fi nevoie de incarcarea lor. In plus, multe dintre acestea sunt dotate cu propria memorie de stocare suficient de mare pentru a inregistra mai mult timp. La nevoie, se poate adauga un card suplimentar, microSD, cu o capacitate de pana la 128 de GB, care, cu siguranta ca indeplineste necesitatile oricui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu