luni, 27 iunie 2016

O solutie mult mai buna decat o camera de hotel o reprezinta inchirierile in regim hotelier.

Vacantele reusite se planuiesc cu cateva luni inainte din cauza faptului ca cele mai bune locuri de cazare se ocupa in scurt timp si este nevoie ca turistii sa fie pe faza atunci cand isi doresc sa se cazeze intr-un loc grozav. Insa de ce sa iti planuiesti o vacanta cu multe luni inainte si sa risti ca aceasta sa fie compromisa din cauza vremii instabile sau a unei situatii neprevazute?

O solutie mult mai buna decat o camera de hotel o reprezinta inchirierile inregim hotelier.

Pe aceasta cale, oaspetii isi aleg un apartament care le indeplineste toate conditiile, de la numarul de camere, confort, facilitati, zona si il rezerva pe perioada dorita, iar rareori se intampla sa fie nevoie de o rezervare cu mai mult de o luna inainte.

Inchirierile in regim hotelier sunt tot mai populare in tara noastra, astfel ca in cele mai mari orase si importante statiuni ale tarii, turistii isi pot alege un loc perfect in care sa se cazeze in cele mai bune conditii, fara stres si fara riscuri.

Avantajele regimului hotelier

Pe langa faptul ca sunt disponibile o multime de oferte, toate acestea sunt mult mai ieftine decat o camera de hotel sau la pensiune, in timp ce conditiile oferite de hosteluri, cu siguranta ca nu se ridica la asteptarile celor mai multi dintre turisti. Asadar, preturile sunt cu pana la 50% mai mici, iar turistii au la dispozitie mai mult spatiu in care sa se relaxeze, situatie ideala pentru grupurile mai mari de persoane ce isi doresc sa isi petreaca timpul liber impreuna.

Se permite chiar si gazduirea animalelor de companie, care cu siguranta ca au locul adecvat in care sa se simta bine, iar printre facilitatile oferite de cele mai multe apartamente inchiriate in regim hotelier se numara baia si bucataria proprie, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, internet si multe altele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu