marți, 12 aprilie 2016

Iata de ce am ales o vacanta de tip charter in Abu DhabiAm ales o vacanta de tip charter in Abu Dhabi, unde am petrecut 10 nopti de vis. Desi am mai mers in Africa, mai exact in Maroc in urma cu cu cativa ani, am zis ca acum e momentul sa ma intorc la acea atmosfera de arsita, unde sa am posibilitate sa ma racoresc la malul marii si am optat pentru Emiratele Arabe. Preturile variaza in functie de conditii si de la o agentie la alta, insa recomand oricui sa isi aleaga un pachet cu cat mai multe zile, pentru ca nu va avea timp suficient sa viziteze si sa admire tot ce are Abu Dhabi de oferit.

Toate hotelurile sunt de lux si per total ofera orice are nevoie un turist pentru o vacanta ideala, de la petreceri in numeroase cluburi si baruri, mancare buna servita in restaurantele traditionale si o multime de activitati pentru cei de toate varstele. Cand iti petreci vacanta intr-o astfel de locatie te astepti sa primesti cele mai bune conditii, curatenie, opulenta, camere spatioase, dotate cu toate cele necesare si nu am fost deloc dezamagit. 

Mesele puteau fi servite in cadrul hotelului sau chiar direct pe plaja, pentru ca erau multe fast food-uri si baruri. Am observat ca arabii sunt fanatici dupa sport, iar la fiecare pas se gasesc unii care sa joaca fotbal sau tenis, in timp ce terenurile de golf sunt destinate pentru cei care au mai multi bani. Plimbarile printre zgaraie norii din Abu Dhabi fac toti banii si nu trebuie ratate. 

Singurul minus care poate sa reprezinta o problema pentru unii este caldura, destul de dificil de suportat de catre cei mai sensibili, insa fiecare cladire beneficiaza de aer conditionat. Dupa o zi lunga de plimbat prin arsita desertului, nimic nu se compara cu o baie in apa calduta urmata de o sesiune de distractie in cluburile din hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu