luni, 29 august 2016

Calatoriile cu avionul s-au ieftinit

Auzim peste tot ca din ce in ce mai multa lume alege calatoriile cu avionul chiar si pe distante mici datorita preturilor foarte avantajoase. Exista numeroase oferte puse pe piata de catre companiile aeriene si care, din fericire devin din ce in ce mai accesibile. Aerotravel va pune la dispozitie toate informatiile legate de pret, rute si orele de zbor ale companiilor aeriene pentru a economisi timp si bani. Cu toate acestea, in cazul in care calatoria nu este stabilita fix, trebuie sa fiti flexibili cu datele pentru a gasi oferta cea mai buna. In plus, de multe ori, rutele alternative pot reprezenta si ele o modalitate pentru a cumpara bilete de avion ieftine.
Date flexibile
Preturile biletelor de avion variaza in functie de ziua saptamanii, timpul anului si vacantele viitoare precum Craciunul, Ajunul Anului Nou sau Pastele. Este bine cunoscut faptul ca august este o luna pentru a calatori in jurul Europei, majoritatea locuitorilor mergand in vacanta si prin urmare este normal ca pretul biletelor de avion sa fie mai mare .
De asemenea, este intotdeauna mai ieftin sa zburati in timpul mijlocului saptamanii decat intr-un week-end, pentru ca cei mai multi oameni calatoresc la sfarsitul saptamanii iar companiile aeriene ridica costul calatoriilor. Preturile sunt, un pic mai ieftine dupa o vacanta mai mare precum Craciunul, deoarece multe persoane se intorc la serviciu, iar cererea este mai mica.
Rute alternative
Nu intotdeauna faptul ca sunteti flexibil cu data sau destinatia va ajuta sa obtineti bilete de avion ieftine, astfel ca incercati sa fiti flexibil si cu traseul. Uneori poate fi mai ieftin sa schimbati doua avioane si sa va cumparati doua bilete diferite atunci cand aveti o distanta mai mare de parcurs decat sa va luati un bilet cu escala. Indiferent de data sau locatie, Aerotravel va pune la indemana cele mai avantajoase si actuale oferte.