miercuri, 11 mai 2016

Inchirierea in regim hotelier in Baia Mare



Inchirierea in regim hotelier nu este pentru toata lumea, in special pentru ca esti pe cont propriu. In timp ce managerul sau proprietarul apartamentului iti poate oferi asistenta de baza, nu poti sa te astepti ca acestia sa iti ofere toate serviciile propuse de o receptie de hotel. Daca iti plac prosoapele schimbate si asternutul schimbat zilnic, atunci mai bine stai la hotel. Apartamentul probabil ca nu se va curata daca sejurul este mai mic de o saptamana, decat in cazul in care se plateste pentru acest serviciu. In schimb, lipsa serviciilor amintite permite regimului hotelier in Baia Mare sa fie mult mai accesibil din punct de vedere financiar, decat un hotel sau o pensiune. In plus, lista avantajelor este lunga:

Intimitate

Oricine isi doreste sa se bucure de intimitate in vacanta si sa nu fie deranjat de camerista chiar atunci cand somnul este cel mai adanc. Dupa procurarea cheilor apartamentului, turistii nu mai sunt deranjati de nimeni, nici de vecini, nici de alti angajati. In plus, apartamentele cu doua sau mai multe camere sunt ideale pentru parinti care se pot bucura de mai multa liniste, deoarece copiii dispun de propriul spatiu, fara a mai fi nevoie de impartirea camerei cu parintii.

Propria bucatarie

Un alt mare avantaj pentru familii cu copii este aceea de a beneficia de propria bucatarie. Aceasta permite gatirea tuturor meselor pentru copiii mofturosi pentru ca acestia sa fie multumiti si astfel se fac si economii importante, intrucat nu mai este nevoie de apelarea la restaurante pentru fiecare masa.

Mai putin bagaj

De asemenea, regimul hotelier ne ajuta sa venim in vacanta cu mai putin bagaj datorita bailor dotate cu masina de spalat. Astfel, nu mai trebuie sa avem cu noi 5 perechi de blugi, doar doua sunt suficiente, deoarece acestea se pot spala ori de cate ori este nevoie.